Zomer accountantBent u op zoek naar een professionele accountant? Dan is Zomer-Accountants de accountant voor een prettige samenwerking. Ze hebben jarenlang ervaring op het gebied van accountancy. Zo zijn ze sinds 2010 de accountant bedrijf dat bedrijven ondersteunt met de boekhouding.  

Zomer Accountants heeft veel ervaring opgedaan bij kleine- tot middelgrote accountancybureaus. Het is hun missie om klanten op persoonlijk en zakelijk vlak te kunnen ondersteunen met onder andere: begrotingen, kostprijscalculaties en strategisch management. Zo werken ze ook grotendeel voor verschillende MKB’ers.

Communiceren met Zomer Accountants

Als ervaren accountancybedrijf die veel bedrijven heeft ondersteund. Houden ze als bedrijf rekening met alle typische kenmerken en omstandigheden van een onderneming. Zo stellen ze zich zeer professioneel tegenover de omstandigheden van uw onderneming. Ze vinden het belangrijk om goed te communiceren met hun klanten, zo willen ze daarom miscommunicatie voorkomen en willen ze u goed van dienst zijn.

Daarnaast willen ze u zoveel mogelijk van dienst zijn om te voorkomen dat u zich veel bezig houdt met andere zaken behalve uw onderneming. Daarom doet Zomer-Accounts de meeste dingen voor u, zodat u zich kan concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Voor meer informatie

Heeft u vragen over de diensten van het bedrijf of over het bedrijf zelf? Dan kunt u altijd contact opnemen via de telefoon of e-mail. Zij helpen u gerust verder met al uw vragen of andere zaken. Zo kunt u ook op de website kijken, voor meer informatie over de tarieven van de diensten.


0 reacties

Geef een antwoord