vastgoedHeeft u geld wat u graag wilt beleggen, maar komt u er niet uit welke investering u het beste kan kiezen? Vraagt u zich af welke investering u het beste kan doen om zo min mogelijk risico te lopen, en toch een mooi rendement te halen? Voor meer informatie over vastgoed en het beleggen hierin verdient SA Vastgoed de aanbeveling. Dit bedrijf is gespecialiseerd in beleggen in vastgoed, met name in Polen. De reden hiervoor is simpel. In een opkomende economie stijgen de huizenprijzen. Alle voorspellingen wijzen erop dat de economie van Polen de komende jaren alleen maar verder zal stijgen. Dit betekent dat een investering in Pools vastgoed een mooi rendement oplevert zonder dat er veel risico aan vast zit.

Investeren bij SA Vastgoed

SA Vastgoed investeert in vastgoedprojecten in Polen. Door daar panden op te kopen, op te knappen, te verhuren en verbouwen ziet dit bedrijf op elke investering een mooi rendement terug. SA Vastgoed geeft obligaties uit, zodat ook u kan profiteren van deze mooie rendementen. Het concept van SA Vastgoed is uniek. Het bedrijf financiert de vastgoedprojecten voor 80% op basis van obligaties, en voor 20% op basis van eigen financiële middelen. Hierdoor heeft het bedrijf zelf ook baat bij een succesvolle afronding van een project.

Na het lezen geïnteresseerd?

Heeft u na het lezen van dit artikel interesse gekregen in vastgoed investeringen? Voor nog veel meer informatie kunt u op de website van SA Vastgoed terecht. Daar kunt u lezen hoe investeringen in vastgoed precies in zijn werk gaat, en wat het huidige rendement is op de obligaties die het bedrijf uitgeeft. Wilt u een persoonlijk en op maat gemaakt advies voor uw situatie en investering? Ook daarvoor kunt u bij de medewerkers van SA Vastgoed terecht. Neem hiervoor gerust contact op. Ze staan voor u klaar!


0 reacties

Geef een antwoord