16letselschadeadvocaatElk jaar vinden er meer dan 200.000 arbeidsongevallen plaats met letselschade als gevolg. Bij blijvend letsel na een arbeidsongeval ondervindt iemand naast materiële schade ook immateriële schade.

Heeft u een arbeidsongeval gehad? Dan bent u aan het juiste adres bij De letselschadeadvocaat arbeidsongeval, advocatenbureau Hijink advocaten.

Wat is een bedrijfsongeval?

Een arbeidsongeval of bedrijfsongeval is een gebeurtenis die op het werk of in werktijd plaatsvindt en kan leiden tot letselschade. Denk aan een bouwvakker die van een steiger valt of iemand die een burn-out krijgt door slechte arbeidsomstandigheden. Maar ook een koerier die een auto-ongeluk krijgt. Letselschade kan ook ontstaan tijdens het van of naar het werk rijden. In dat geval is er sprake van een verkeersongeval.

Weet u niet wie er aansprakelijk is voor uw arbeidsongeval? Neem dan contact op met de letselschadeadvocaat arbeidsongeval. Deze advocaten zullen u helpen om te kijken wie er aansprakelijk is en het krijgen wat u verdiend.

Wat zijn veel voorkomende ongevallen door een arbeidsongeval?

  • Vallen van hoogte
  • Contact met bewegende delen van een machine
  • Vallende objecten
  • Aanrijdingen van een voetganger door een voertuig

Over Hijink advocaten

Met trots kan de letselschadeadvocaat arbeidsongeval zeggen dat zij het enige kantoor in Nederland zijn met een dubbel keurmerk. Zo hebben zij Het Keurmerk Letselschade Expertise én een Keurmerk Letselschade Advocatuur. Door deze keurmerken kunnen zij slachtoffers bijstaan vanaf de onderhandeling to aan de hoogste rechter.

Ook hebben de advocaten meer dan 10 jaar ervaring en doorliepen ze de zwaarste opleiding op het gebied van letselschaderegeling.


0 reacties

Geef een antwoord